Medlem

​Velkommen til Danmarks største basketfamilie

Her har vi samlet nogle af de hyppigste spørgsmål, vi får om tilmelding og træning.

Tilmelding, udmeldelse og træning

Tilmelding

Hvordan bliver man medlem?

  • Find holdet i "holdoversigt" i menuen øverst på hjemmesiden. Du tilmelder under det enkelte hold.

    Skal du tilmelde et barn så kig efter fødselsårgang. U efterfulgt at et tal betyder at man er under den alder tallet indikerer. Fx. er dit barn 7 år, skal det spille U8.

  • Kan du se, at der er ledige pladser på holdet, kan du tilmelde dig/dit barn. Du vil herefter blive bedt om at oprette en profil. 

  • Ved tilmelding til hold, vil du blive opkrævet betaling af kontingent justeret ud fra, hvor langt vi er i den gældende sæson. Kontingent opkræves 30 dage efter tilmelding på holdsport.


Hvad koster det?

Se vores kontingent og betingelser for medlemskab her.


Hvad, hvis der står, at der er venteliste på holdet?

Hvis du kan se, at der er venteliste på et hold, kan du sætte dit barn på venteliste, og du vil blive kontaktet så snart, der er plads.  Vi holder løbende øje med antallet af kommende medlemmer på venteliste, og opretter ekstra hold, såfremt der er nok tilmeldte og vi har halkapacitet til det.

Kan man komme til prøvetræning?

Nej. 

I Falcon er vi rigtig mange medlemmer, hvorfor der kan forekomme ventelister på flere af vores hold. For at undgå en situation, hvor dit barn har været til prøvetræning og rigtig gerne vil spille, og der så ikke er plads på holdet, beder vi dig tilmelde dit barn det enkelte hold, inden I møder op til træning.

Hvad hvis det alligevel ikke er noget for mit barn?

Så melder du dit barn ud via holdsport eller skriver til medlem@falconbasket.dk. 

Udmeldelse

Man melder sig ud ved at skrive til medlem@falconbasket.dk, så sørger vi for at gennemføre udmeldelsen hurtigst muligt.

Vi har ventelister på en del af vores hold, som I nogle tilfælde er rigtig lange. Når du melder dig ud, kan vi give pladsen videre til den næste på ventelisten.

Vi refunderer ikke kontingent.

Træning

Hvad skal man have med til træning?

Huske at medbringe 

- praktisk tøj, dvs. indendørs sko, t-shirt og shorts

- drikkedunk

- lidt mad med (f.eks. en rugbrødsmad) til enten før eller efter træning, da man godt kan blive sulten af at løbe rundt og være aktiv.

- bold, hvis du har en

Hvor træner man henne?

Når du er tilmeldt et hold, bliver du oprettet "Holdsport",

hvor vi kommunikerer og koordinerer træning og kamp. Under dit hold kan du se, hvor du skal træne. Men vi træner i følgende haller: 

 

Bülowsvejshallen Bülowsvej 34 1870 Frederiksberg C

Hermeshallen Steenwinkelsvej 19 1966 Frederiksberg C

Skolen på Nyelandsvej Nyelandsvej 23 2000 Frederiksberg

Ny Hollænderskolen Hollændervej 3 1855 Frederiksberg C

Falkonergårdens Gymnasium, Sønderjyllands Allé 25, 2000 Frederiksberg

Skolen ved Bülowsvej, Fuglevangsvej 8, 1962 Frederiksberg
Johannesskolen, Troels-Lunds Vej 15, 2000 Frederiksberg

Til forældre

Må jeg være tilstede under mit barns træning?
Som udgangspunkt ser vi gerne, at du opholder dig andetsteds end i selve hallen, hvor dit barn træner. Trænerne har erfaret, at træningen går rigtig godt, når forældrene ikke er til stede – til tider faktisk endnu bedre.


Til træningen for de yngste, kan du være med i starten og hjælpe, hvis dit barn har brug for det. Specielt for de yngste under 5 år, kan der være behov for, at far eller mor er lidt med, indtil man føler sig tryg.

Måske er du assistenttræner på holdet, og så er du selvfølgelig velkommen til at blive og hjælpe med øvelserne.


Skal jeg tage med til alle kampe?
Nej, det behøver du ikke, men det vil være dejligt for dit barn og holdet, hvis du bakker op ind i mellem.Hvad forventes ellers af mig som forælder?

Falcon er en forening baseret på frivillig arbejdskraft. Vi sætter derfor stor pris på dig som forælder, og de ting du gerne vil bidrage med. Ønsker du at støtte op om dit barns fritidsaktivitet og Falcon generelt, kan du kontakte vores frivilligansvarlig Nicola Hagen nicola@falconbasket.dk eller hold øje med ledige frivilligposter. Vi kan altid finde noget til dig og vi vil i nyhedsbrevene anmode om hjælp til diverse aktiviteter.